Descoperă Eleganța și Refined-ul Evenimentelor la Jardin Events

În mijlocul evenimentelor memorabile, se ascunde un sanctuar al viselor transformate în realitate – Jardin Events. Te invităm să explorezi acest spațiu excepțional, unde eleganța și ambiția se contopesc pentru a crea momente de neuitat.

Măiestria noastră strălucește în fiecare colțișor al cortului nostru de evenimente, un adevărat refugiu al eleganței, care promite să transforme fiecare ocazie într-o capodoperă. Indiferent dacă dorești să celebrezi legătura unei nunți, să organizezi o petrecere corporate memorabilă sau să impresionezi la o conferință, spațiul nostru este conceput pentru a răspunde celor mai exigente cerințe.

Versatilitatea este punctul nostru forte, manifestându-se prin capacitatea noastră generoasă de acomodare. De la intimitatea unui grup de 150 de persoane, până la magnificența unei mulțimi de 450 de invitați, Jardin Events este locul unde fiecare detaliu contează, iar tu ești protagonistul.

Cort evenimente Jardin – minim de 150 până la un maxim de 450 de invitați

Așadar, sărbătorește cu fast, visează cu ochii deschiși și lasă-ne să transformăm fiecare moment într-o eternitate la Jardin Events.

Se apropie un nou sezon de nunți. Ai rezervat deja restaurantul pentru evenimentul tău special?

La Jardin Events, locația perfectă pentru orice tip de eveniment, vei găsi cu siguranță sala de restaurant ideală pentru nunta ta.

Indiferent de numărul invitaților, avem o varietate de opțiuni pentru tine: Cortul de evenimente Jardin pentru cele mai mari nunți, sala principală a restaurantului pentru evenimente ample, sau dacă preferi o atmosferă mai intimă, poți alege să rezervi unul dintre sălile noastre de restaurant mai mici – salonul pentru botezuri, disponibil pentru 40 de persoane sau cel pentru 60 de persoane. Oferim flexibilitate pentru ca nunta ta să fie așa cum ai visat-o.

Jardin Events vă oferă serviciile unui organizator specializat în evenimente – consultant banqueting.

Suntem aici pentru a vă ajuta să organizați nunta, botezul sau petrecerea corporativă exact așa cum vă doriți. Beneficiați de experiența și profesionalismul nostru pentru a transforma evenimentul dvs. într-o experiență memorabilă.